Teambuilding

Musikalsk teambuilding drejer sig om fællesskabet

Derfor er Stomp Along et oplagt valg, når det kommer til teambuilding i virksomheder, som hver dag har det klare formål, at skabe resultater og løfte faglige forpligtelser.

I forbindelse med årlige konferencer, strategimøder eller lignende forsamlinger, er det de faglige og resultatsorienterede punkter, der sætter dagsordnen, og dermed skaber en formel ramme for deltagerne.
God mad og selskabelighed er en naturlig afslutning på forløbet, og giver plads til at komme hinanden ved på en mere personlig måde.

Virksomheder, der prioriterer dette sociale aspekt som et reelt aktiv i forhold til at skabe resultater, understøtter agendaen med en teambuilding event, der både skaber adspredelse og fysisk aktivitet, og bringer alle i spil med en oplevelse, der motiverer glæden, og lysten til at grine sammen.

Det er en oplagt anledning til at fejre fællesskabet og derfor vigtigt at oplevelsen understøtter fællesskabsfølelsen.

Musikkens væsen er at sige meget uden ord.

Musikken motiverer følelser som til hverdag sjældent spiller en synlig rolle på arbejdspladsen. Det usynlige kit, der binder fællesskabet sammen, bliver visualiseret på en levende og intens måde af de mennesker, der udgør fællesskabet. Vi oplever hinanden i et musikalsk udtryk, som tilføre et mere nuanceret billede af hvem vi er, når vi går til det musikalske udtryk med motiveret engagement.

2+2=5

For mig har det altid været vigtigt at mine musikalske teambuilding programmer har haft en klar fællesskabsdimension – “noget” som er større end os der deltager.

I Stomp Along´s “Show Time” program gælder dette både i måden vi er aktive, som hele tiden skal være drevet af lysten og inspirationen og ikke kun være drevet af min passion for at spille trommer. Men også i måden vi forstår oplevelsen, er det vigtigt at have et narrativt element, som løfter aktiviteten ud af vores individuelle forståelse og over i en fortælling, hvor den enkelte kan træde ind i rollen som aktør, uden at det er et personligt anliggende. Når denne “anden dimension” er tilstede, kan man meget let tage del i aktiviteten uden af føle sig intimideret, men snarere spejle sig selv i de indtryk oplevelsen efterlader. I tillæg hertil er det i sig selv en oplevelse, at have skabt et sammenhængende show, med musik og bevægelse, som alene er båret af den fælles indsats.
Stomp-Along-Boersen-Vores-Nye-Erhvervssunhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *