Om Per Cussion

Hej – mine venner og kolleger kalder mig Per Cussion…

Jeg driver min egen virksomhed Stomp Along, med musikalske teambuilding events til konferencer og personalearrangementer i virksomheder.

Sammen med underholdnings gruppen HabenGoods, optræder jeg med Street Stomp og Live Shows til TV, festivaler, events og festlige anledninger hvor mennesker mødes.
HabenGoods er mit “band”, hvor jeg sammen med mine gode venner lever drømmen på de skrå brædder, som begyndte for mange år siden…

Kærster og Rock n Roll

Jeg har spillet percussion siden jeg var otte år.
Jeg begyndte at spille på trommer af sæbekasser fra min mors vaskekælder, hvor jeg skilte en gammel stol ad for at få et par gode trommestikker.
Sammen med kammeraterne spillede vi Gasolin på hjemmelavede træguitarer med strenge af fiskesnørre og skrattende båndoptager lyd, og drømte om at vi skulle stå på scenen en dag…

Så kom skoletiden, hvor vi øvede hver dag med vores rock bands og spillede til skolefesterne og fik kærster :-)

Studier, hår på brystet og Reumert

I 1988 blev det så alvor, hvor jeg i syv seriøse år studerede alverdens slagtøj på musikkonservatoriet og på en vital studierejse til Cuba, med danserytmer og skønne mennesker som ser verden i et helt andet perspektiv.

Herfra blev min virkelighed formet af både undervisning og freelance jobs som musiker på landevejen, i koncerthuse, på gaden og på teatre.
Jeg er bla. meget stolt af at have spillet forestillingen “The Citizen” på Odense Internationale Musikteater, som modtog en Reumert for årets bedste musikteater forestilling i 2003.

Stomp Along og musikalske fællesoplevelser

Teatermusikken og dramatikken er to stærke legekammerater, når jeg idag sætter personalegrupper i spil med hinanden. Sammen iscenesætter vi et stomp show med alt hvad der hører til af musikalske, koreografiske, sceniske og ikke mindst special effects i et godt show, og skaber en fællesoplevelse, hvor alle kan være med og opleve at bidrage til fællesskabet med sit helt eget udtryk.
Siden 2002 har jeg besøgt mere end 1000 virksomheder…
Se mere om mine musikalske team events på StompAlong.dk

HabenGoods, filmhelte og antihelte

Sammen med HabenGoods udforsker jeg stomp genren, og finder nye veje i udtrykket, både når det gælder design af Gadgets, som vi kalder vores selvbyggede skrot instrumenter, og når det kommer til de præferencer som ethvert sceneshow trækker på.
Som filmelskere har vi taget de store filmhelte til os og spiller temaerne fra de største action film i nye HabenGoods ReMix og indspiller selv film med HabenGoods som antihelte og med glimt i øjet.
Vi er stolte over at have modtaget Publikumsprisen “Klods Hans” ved HCA Festivals 2014, for vores evne til at vinde folks hjerter med små midler.
Se mere om HabenGoods Street Stomp og Gadget Shows på HabenGoods.dk

Move N Shine, slagfærdigt og sanseligt

Move N Shine er mit danse show, hvor jeg har taget stomp musikken et step i retningen af elektronisk sample musik, for at iscenesætte fortællingen om fællesskaber i bevægelse, i et nyt format med trash trommer, beats og visuel dans.
Mine tre show dansere, bringer fortællingen ud over scenekanten med charme og good vibes, i fascinerende kostumer der vækker fascination, empati og nysgerrighed.
Projektet fik luft under vingerne på scenen i Odense Koncerthus i RegionFyn´s Kulturkaravane 2014 og under HCA Festivals 2014 på Teater Momentum.
Se mere om Move N Shine på facebook.com/movenshine

Velkommen til min verden af forunderlig musik der sætter fællesskaber i spil.

Per Cussion Rasmussen

Per Cussion