StompTeambuilding

STOMP – en verdens succes

Stomp genren har været en stor succes siden 1991 hvor STOMP showet havde premiere på Edingburgh Fringe Festival. Showet sælger stadig billetter i både London, New York og i resten af verden, hvor showet tournerer og løbende caster nye artister til de otte forskellige karakterer, som optræder på scenen.
STOMP gruppens navn er også blevet en genre betegnelse som mange kender fra skoleregi og andre shows, der fortolker genren på mere eller mindre opfindsom vis.
Som teambuilding event har mange prøvet at være en del af oplevelsen selv, sammen med en instruktør og kollegerne på arbejdspladsen.

Stomp Along linker til agendaen

Når en virksomhed booker Stomp Along til et teambuilding arrangement er der mange forskellige bevæggrunde.
Samarbejdsglæde er ofte indgangen til et personale arrangement, hvor vi får mulighed for at bringe glæden i spil for fuld musik. Men også mange andre perspektiver kan linkes til oplevelsen.
Fx. Strategi møde om at styrke samarbejdet og finde fodslaw, eksempelvis ved fusion af afdelinger eller firmaer, hvor det handler om at blive rystet sammen og lære hinanden bedre at kende.
Hverdagens rutiner er i sig selv et tema, som spiller godt i en iscenesættelse med stomp rytmer og show bizz.
Behovet for at fejre fællesskabet og opleve synergieffekten af det store fællesskab der løfter i flok er tilbagevende.
Og så har stomp genren sin helt egen fortælling om at skabe en succes på gaden og gøre den til en verdenssucces… At alt er muligt selv med små midler, bare man folder potentialet rigtig ud og værdsætter initiativet, og mulighederne der ligger og venter på at blive aktiveret.

Stomp Along matcher også de praktiske omstændigheder

Min egen succes med Stomp Along ligger bla. i, at jeg er lykkedes med at skabe en række programmer, der imødekommer virksomhedernes behov, både de førnævnte links til agendaen, men også de lavpraktiske som handler om at matche begivenheden.
Mobiliteten i mine programmer spiller en væsentlig rolle, da det skal være let at implementere oplevelsen i en given agenda. Uanset om det er korte eller længere programmer der er efterspørges, eller om det er store eller små grupper, og ikke mindst mulighederne for at passe ind i en given ramme på en lokation, hvad enten den er udendørs på en græsplæne, parkeringsplads, i en lagerbygning eller på de bonede gulve, med eller uden tæpper, i moderne konferencehoteller, på slotte eller herregårde.

Per Cussion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *